Peakokad koolis 27. november Andrus Peetson
21. novembril 2024 toimus projekti raames Peakokad Koolis koolitus.
Koolituspäev oli 8-dale klassile. Meid külastas Jaak Hiibus, kes on kategoorialt viienda taseme vanemkokk. Ta on Kivi-Vigalast pärit ja Kehtna Kutsehariduskeskuse vilistlane. Töötamist alustas Jaak restoranis Gloria. Praktiseerinud on ta Hispaanias ja viis aastat töötanud Stockholmis. On Gurmeerestorani Sardiinid omanik, kes on toitlustanud ka presidendi vastuvõttu.
Õpilased jaotusid 2 rühma, igas rühmas 12 õpilast. Rühmatöö oli jaotatud 3 rühma, rühmas 4 õpilast.
1. rühma ülesanne oli valmistada Kamakreem marjadega.
2. rühma ülesanne oli valmistada Suitsukalasalat toortatraga.
3. rühma ülesanne oli valmistada Kanafrikadellisupp.
Oli meeldiv päev, mida meenutada. Õpilased said näpunäiteid ja kogemusi. Peakokk oli meie õpilastega väga rahul. Ta kiitis meie õppekööki, kollane värv pidi söögiisu tekitama.
Anneli Pärnala
kokanduse õpetaja
21. novembril 2024 toimus projekti raames Peakokad Koolis koolitus.
Koolituspäev oli 8-dale klassile. Meid külastas Jaak Hiibus, kes on kategoorialt viienda taseme vanemkokk. Ta on Kivi-Vigalast pärit ja Kehtna Kutsehariduskeskuse vilistlane. Töötamist alustas Jaak restoranis Gloria. Praktiseerinud on ta Hispaanias ja viis aastat töötanud Stockholmis. On Gurmeerestorani Sardiinid omanik, kes on toitlustanud ka presidendi vastuvõttu.
Õpilased jaotusid 2 rühma, igas rühmas 12 õpilast. Rühmatöö oli jaotatud 3 rühma, rühmas 4 õpilast.
1. rühma ülesanne oli valmistada Kamakreem marjadega.
2. rühma ülesanne oli valmistada Suitsukalasalat toortatraga.
3. rühma ülesanne oli valmistada Kanafrikadellisupp.
Oli meeldiv päev, mida meenutada. Õpilased said näpunäiteid ja kogemusi. Peakokk oli meie õpilastega väga rahul. Ta kiitis meie õppekööki, kollane värv pidi söögiisu tekitama.
Anneli Pärnala
kokanduse õpetaja